Varia

Verslagen van aangelegenheden die ook door niet karateka's kunnen bijgewoond worden.

Reunie groep Polen 2014

vrijdag 30 mei 2014 - 19:00 - 23:00

Beste lln. en vrienden,

Vandaag 30/05/14 is er geen training.
Iedereen is welkom op de reunie vanaf 19.00u in het Boswachtershuis.
Drank aan economische prijzen!
Tot deze avond.

Sportieve groeten,

Sensei

Plaats: 
Boswachtershuis - Papedreef 1 - 2260 Westerlo

Polen 2014

polen11.jpg

Zaterdag 5-april

Hierop zitten we met ons allen reeds weken te wachten. Het vertrek op verlof naar Polen, we vergeten dat het nog vroeg in de ochtend is, de eerste lichtstralen worden zichtbaar aan de hemel.

Even rond kijken wie er allemaal mee reist, want voor ons, Elly en Staf, zijn het niet allemaal bekende gezichten.

Otto-san 60!

otto-007.jpg Na twee maanden zijn we er eindelijk van bekomen: het feestje van sensei Gie. Sensei Gie, otto-san voor de goju-intimi, werd op 30 november 2011 zestig (60!) en we zullen het geweten hebben. Ook al is hij aanzienlijk jonger van geest: zo’n kaap mocht niet ongemerkt genomen worden.In zaal Familia te Nijlen weten ze er alles van. Deze werd namelijk ingeschakeld om sensei Gie’s talrijke sympathisanten te voorzien van alles wat de innerlijke mens zoal versterkt.

Het 7de Heijoshin Dojo Familieweekend: Het verslag!!!

familieweekend_2010_066.jpgVrijdagavond iets voor 20.00 uur arriveren ik met mijn familie keurig op tijd in het Blosocentrum Kattevenia te Genk.
Het organiserende team Brigitte,Christel, Sensei Louis en Sensei Bert verwelkomen ons met de sleutel van onze kamer.
Na onze valies op zijn plaats te hebben gezet worden we uitgenodigd aan de broodjestafel om onze innerlijke mens te versterken.

De dodentocht: Het verslag!

dodentocht2010.jpg100km dodentocht!

Ik wil iedereen hier even waarschuwen: een pintje drinken na de training kan erg gevaarlijk zijn. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je plots aan de start staat van een 100km wandeltocht. Wacht! Hoeveel? 100 kilometer…? Te voet…?

Dank u sensei Karel, om ons warm te maken voor deze prachtige uitdaging!

Proficiat aan de deelnemers van de dodentocht!!!

dodentocht.jpgNa een lange en vermoeiende strijd mogen we trots zijn op de deelnemers van Heijoshin dojo die gestreden hebben op leven en dood.
Sensei Karel, sensei Gie, sensei Rob, sensei Willem, Vincent-san en Vic-san hebben de dodentocht overleefd.
De laatse vier budoka hebben de eindstreep gehaald.
Veel respect voor de zware strijd die de zes vrienden hebben geleverd. En een dikke proficiat van alle Heijoshin Dojo-leden.

Familieweekend 2008

Familieweekend2008-97.jpgHerentals bleek een uitstekende locatie te zijn voor de zesde editie van het familieweekend. En die bakken regen van vrijdagmiddag en zaterdagvoormiddag konden de pret niet bederven. Het was een ideale gelegenheid om onze streek te verkennen op een gezonde, energie-zuinige en CO2 vriendelijke manier, jawel met de fiets. Ziehier ons verslag.

Familieweekend Update

herentals heijoshin 001.jpgZondag 10 februari zijn we voor de planning van het familieweekend naar “Den Brink” in Herentals geweest. Alles staat nu in grote lijnen op papier.

Familieweekend 2007

Familieweekend 32.jpg

Voor deze vijfde editie van het familieweekend hebben Brigitte, Christel, Bert en Louis Champlon gekozen. Champlon, een pittoresk dorp in de Ardennen, dat niet voor elke GPS een makkie is om er zijn eigenaar naar toe te loodsen.