Gebruikerslogin

Handikarate

Handikarate, ook iets voor jou!

image001.jpg

Iedereen kan karate leren. Bij de één gaat het wellicht wat sneller en gemakkelijk dan bij de ander maar iedereen kan zich leren te verdedigen, ook als invalide.

Karate is een krijgskunst die je de kans biedt zelfvertrouwen, kracht, controle, coördinatie en reflexen te ontwikkelen. Je leert je energie te gebruiken. Je zal je zowel mentaal als fysiek veel weerbaarder gaan voelen.

Bij zelfverdediging is het eerste doel om door je houding een gevecht te voorkomen. Toch trainen we technieken die een tegenstander snel en effectief kan uitschakelen. Deze technieken zijn alleen bedoeld om in uiterste nood toe te passen. We besteden aandacht aan, omgaan met één of meer aanvallers, je houding, je stem, het gebruik van alles wat voorhanden is als wapen en hoe je je uit een greep kan losmaken. We leren je overtuigend over te komen op je tegenstander. Al deze elementen samen kunnen er uiteindelijk voor zorgen dat je confrontaties kan voorkomen.

Ben je tijdelijk of permanent motorisch beperkt of zit je in een rolstoel en lijkt karate iets voor jou dan verwelkomen we je graag in onze club.

Wanneer:

Na afspraak!.

Locatie:

Turnzaal van de gemeentelijke basisschool te Heultje (Westerlo)

Meer info of vragen?

Stuur een mailtje naar of bel even op 0474 424 893


Hitotsu Shinshin O Renmashi

Train your mind and body


Sensei Louis D’Joos